Ve středu 15. května se v klubovně domova konal již 4. ročník soutěže ve vaření s názvem Návojský šéfkuchař. V letošním roce byla jako hlavní surovina zvolena rýže. Úkolem přihlášených účastníků bylo tedy uvařit pokrm z rýže a z ostatních, předem připravených potravin.
Chuť a odhodlání uvařit co nejlépe byla znát na každém soutěžícím. Vůně, která se linula domovem, lákala ostatní uživatele, kteří soutěžnímu klání přihlíželi. V časovém limitu stihli uvařit všichni soutěžící, a jak to nakonec dopadlo?
Hodnocení probíhalo anonymně a porota složená z pana ředitele, paní ekonomky a vedoucí pracovnice stravovacího úseku ohodnotila nejvyšším počtem bodů guláš s masem doplněný rýží. Spokojený šéfkuchař obdržel kromě pochutin také diplom a památeční vařečku. Také ostatní soutěžící byli za svůj výkon oceněni a pochutnali si na uvařených pokrmech.
Zveřejněno: 15. 5. 2019